Aika: Tiistai 15.1.2019 klo 17.30-21.00
Paikka: Lahden Seurahuone, Aleksanterinkatu 14, Lahti

Fazer-brändi on meille kaikille tuttu, mutta kokonaisuus josta Fazer yrityksenä muodostuu ei välttämättä ole. Fazer on kansainvälinen perheyritys, joka tarjoaa leipomo-, makeis-, keksi- ja viljatuotteita, kasvipohjaisia aterioita ja maidottomia tuotteita sekä ruokailu- ja kahvilapalveluita. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 1,6 miljardia euroa, ja yrityksessä työskenteli 15 478 henkeä. Yritysvastuu sekä ihmisten ja ympäristön kunnioittaminen ovat olennainen osa yrityksen toimintaa.

Lahtelaisittain tunnetut liiketoiminnat ovat Fazer Mylly ja Fazer Leipomo. Mylly kuuluu nykyisin vahvasti kasvavaan Fazer Lifestyle Foods liiketoiminta-alueeseen.

Fazer Groupin toimitusjohtaja Christoph Vitzthum tulee vieraaksemme puhumaan otsikolla "Elintarvikealan kehittyminen ja trendit sekä Fazerin kuulumiset". Kerhoiltaan on kutsuttu myös Viljaklusterin jäsenet.

Ilmoittaudu 8.1.2019 mennessä Agendiumin kutsun kautta tai
valtteri.simola@lahdenteollisuusseura.fi tai 050 5556 827