Aika: Tiistai 31.1.2019 klo 17.30-21.00
Paikka: Lahden Seurahuone, Aleksanterinkatu 14, Lahti

Miten teknologian kehitys muuttaa ja murtaa liiketoimintamalleja?

• Minkälaisia mahdollisuuksia tämä tarjoaa yrityksille?
  • Miten yrityksen tulisi toiminnassaan ottaa tämä kehitys huomioon?
    Luvassa mielenkiintoisia ja helposti ymmärrettäviä esimerkkejä.

Sisältö koostuu seuraavista elementeistä:

• Miten teknologia kehittyy ja miten se mahdollistaa uusia liiketoimintamalleja.
  • Puhutaan alustataloudesta ja ekosysteemeistä.
  • Esityksessä käsitellään useita case-esimerkkejä Suomesta ja maailmalta.
  • Puhutaan AI:sta ja siitä miten yhteiskunta on nostanut julkisessa keskustelussa tämän tärkeäksi asiaksi. Tässä viitataan mm. Elements of AI -verkkokurssiin.
  • Case: Finnair - https://www.reaktor.com/work/finnair/

Marko Sibakov / Director, Consulting Services
Marko toimii Reaktorilla konsultointiliiketoiminnan johtajana. Hän on toiminut 13-vuotisen Reaktor-uransa aikana konsulttina useissa erilaisissa asiakasprojekteissa eri toimialoilla sekä Reaktorin liiketoiminnan kehitystehtävissä. Markon vastuulla on ollut Reaktorin suurimpien asiakkuuksien johtaminen sekä Reaktorin tarjooman kehittäminen vastaamaan asiakaskunnan tarpeita. Markolla on laaja osaaminen modernista teknologiasta, liiketoimintamalleista sekä modernin tuote- ja palvelukehityksen johtamisesta. Hän on auttanut lukuisia Suomalaisia yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä modernin teknologian ja designin avulla.

Ilmoittaudu 24.1.2019 mennessä Agendiumin kutsun kautta tai
valtteri.simola@lahdenteollisuusseura.fi tai 050 5556 827