Älykäs teollisuus – höttöä vai ei?

TILAISUUS ON AVOIN JÄSENYRITYSTEMME HENKILÖKUNNALLE. INFORMOI TILAISUUDESTA LAAJEMMIN JA VARMISTA ETTÄ YRITYKSESTÄSI SAAPUU VÄHINTÄÄN YKSI HENKILÖ PAIKALLE!

Ajankohta: torstai 26.11.2015 klo 8.00-10.00
Paikka: Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone, kokoustilan nimi luettavissa hotellin infotalulta

Aloitamme tilaisuuden nauttien Seurahuoneen aamiaispöydän antimista.


Aiheet:

– LAMK- Why not?, rehtori Outi Kallioisen avaus

– Älykäs teollisuus haastaa koulutuksen: tarvitaanko tulevaisuudessa insinööritradenomeja vai tradenomi-insinöörejä?, yksikön johtajat Silja Kostia (tekniikan ala) ja Jukka Mustonen (liiketalouden ala) dialogissa

– Miksi sopia kumppanuudesta Lahden ammattikorkeakoulun kanssa, aluekehitysjohtaja Jari Hautamäki ja Raute Oyj:n kommenttipuheenvuoro

Laadukas ja työelämän tarpeisiin vastaava koulutus on keskeistä myös tulevaisuudessa. LAMK ja Teollisuusseura herättelevät yhteistyötään aamiaisseminaarilla, jossa LAMKin edustajat kertovat näkemyksiään ja keskustelevat mitä haasteita tulevaisuuden älykäs teollisuus tuo tullessaan ja miten niihin voidaan vastata.

Tavoitteena on verkostoitua ja madaltaa kynnystä ottaa yhteyttä koulutuksen ammattilaisiin, kun yrityksissä syntyy tälle tarvetta. Kuulemme myös LAMK ja Raute Oyj:n yhteistyöstä.

Tilaisuus on avoin jäsenistön lisäksi myös jäsenyritysten henkilöstölle, jotka ovat koulutus- tai oppilaitosten yritysyhteistyön kanssa tekemisissä.

Toivomme runsasta ja keskustelevaa osallistumista!

Ilmoittaudu 16.11. mennessä valtteri.simola@185.179.116.153