Kerhoilta 16.11. muista ilmoittautua

Organisaation muutosvalmius globaalissa ja digitalisoituvassa maailmassa

KERHOILTAAN ON ILMOITTAUTUNUT JO YLI 30 HENKILÖÄ, TAVOITE ON 60 SEKÄ LISÄKSI 20 HENKILÖÄ KADETTIPIIRISTÄ.

ILLALLISEN PÄÄRUOKANA SEURAHUONEEN KEITTIÖMESTARI VILLE PENTTILÄ TARJOAA MEILLE HIRVIPATAA BURGUNDI

Ajankohta: maanantai 16.11.2015 klo 18.00-21.00  |  Paikka: Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Marraskuun kerhoilta käsittelee kansainvälisille yrityksille ajankohtaisia aiheita otsikolla:

Organisaation muutosvalmius globaalissa ja digitaalisoituvassa maailmassa

- mitä yksilön muutoskyvyn ja inhimillisen pääoman hyödyntyminen edellyttää johtamiselta

- kulttuurin muutoksen tärkeys

Vieraina Vesa Nissinen ja Taneli Tikka

Vesa Nissinen

Puolustusvoimain komentajan erityisavustaja, everstiluutnantti Vesa Nissinen on koulutukseltaan kasvatustieteiden tohtori ja yleisesikuntaupseeri. Hän on johtamisen tutkija ja kouluttaja, joka on kehittänyt puolustusvoimissa käyttöönotetun syväjohtamiseen perustuvan johtajakoulutusohjelman. Nissinen on työskennellyt myös muutosjohtajana Airbus Groupilla Saudi Arabiassa. Hän toimii lisäksi dosenttina Lapin yliopistossa sekä DeepLead Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Taneli Tikka

Tieto Oyj:n teollinen internet –liiketoiminnan johtaja Tikka on sarjayrittäjä, joka on toiminut lukuisissa start up –yrityksissä sekä pörssiyhtiöissä. Tikka on saanut laajasti tunnustusta talousalan ja teknologia-alan osaamisestaan. Vuonna 2014 Tikka valittiin Vuoden nuoreksi hallitustekijäksi ja vuonna 2010 Vuoden Tietotekniikkavaikuttajaksi. Hän on myös Kemppi Oy:n hallituksen jäsen.

Tikka on suosittu talouselämän ja teknologiamaailman asiantuntijakommentaattori suomalaisessa mediassa. Tikka on myös valittu Suomen kuudenneksi vaikutusvaltaisimmaksi ict-vaikuttajaksi sosiaalisessa mediassa.

Kerhoiltaan on kutsuttu myös Lahden Kadettipiirin jäsenet

Esityksen ja keskustelun jälkeen Seura tarjoaa iltapalan

Ilmoittaudu 6.11. mennessä valtteri.simola@lahdenteollisuusseura.fi