Kerhoilta: Arktisten alueiden mahdollisuudet Suomelle, Paavo Lipponen

Suomi aloittaa Arktisen neuvoston puheenjohtajana toukokuussa 2017. Kausi on kaksivuotinen. Neuvostoon kuuluvat Islanti, Kanada, Norja, Ruotsi, Suomi, Tanska, Grönlanti, Venäjä ja Yhdysvallat. Paavo Lipponen on viime vuosina tuonut aktiivisesti esille arktisen ulottuvuuden uusia mahdollisuuksia Suomelle ja suomalaiselle elinkeinoelämälle. Lisäksi hän on osallistunut useisiin kansainvälisiin selvityksiin arktisten alueiden hyödyntämisessä. Suurimpana haasteena lienee, löytävätkö suurvallat yhteisen näkemyksen asiassa.

Aiheeseen liittyvää kirjallisuutta:

Ilmoittaudu 10.1. mennessä agendiumin kautta tai valtteri.simola@lahdenteollisuusseura.fi tai 050 5556827
Mikäli sinulle tulee ilmoittautumisen jälkeen este osallistua, ilmoita toiminnanjohtajalle!

Seuran jäsenille. Lisätiedot jäsenille lähetetystä jäsenkirjeestä