4.10.2017 Yritysvierailu: Peikko Group Oy

Lahden Teollisuusseuran historiassa on toteutettu runsaasti yritysvierailuja sekä Lahden alueella että ympäri Suomea. Viime vuonna toteutettu jäsenkysely toi esille kiinnostuksen yritysvierailuihin erityisesti A-jäsenyritysten edustajien eli aktiivisesti työelämässä mukana olevien henkilöiden keskuudessa.

Vastausten perusteella alueella työskentelevät, päättävässä asemassa olevat henkilöt haluavat tuntea nykyistä paremmin alueen yritykset ja kolleegansa. Palautteiden innoittamana olemme saaneet kutsun Peikolle, joka on Suomen johtavia ja nopeimmin kansainvälistyviä rakennustuoteteollisuuden yrityksiä.

Vierailua isännöivät Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen sekä Peikko Finland Oy:n toimitusjohtaja Esa Rusila

Peikko on betonirakenteiden liitososiin ja liittorakenteisiin erikoistunut vuodesta 1965 lähtien toiminut perheyritys. Peikko Groupilla on myyntitoimistot yli 30 maassa Aasiassa, Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Lähi-idässä. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy.

Betoniliitosten ja liittopalkkien asiantuntija

Vuodesta 1965 lähtien toiminut Peikko tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla he voivat helpottaa ja nopeuttaa rakennusprosessiaan ja tehdä siitä
turvallisemman. Peikko on yksi eniten tutkimukseen ja kehitykseen sijoittavista toimijoista alallaan.

Peikko Finland kuuluu Peikko Groupiin. Peikko Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 1400 henkeä. Suomessa Peikon palveluksessa on noin 300 henkeä.
Peikko Groupin ja Peikko Finlandin pääkonttori sekä Suomen tehtaat sijaitsevat Lahdessa. Tuotteita valmistetaan Suomen tehtaiden lisäksi myös Liettuan, Kiinan, Saksan ja Slovakian moderneissa ja tehokkaissa tuotantoyksiköissä. Peikolla on myös pienemmät tehtaat USA:ssa, Iso-Britanniassa, Saudi-Arabiassa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa ja Venäjällä.

Lisätietoja: www.peikko.fi ja www.peikko.com

Ilmoittaudu 27.9.2017 mennessä Agendiumin kautta tai
valtteri.simola@185.179.116.153 tai 050 555 6827

Kuva: © Peikko Group