13.10.2017 BusinessDay tuo huippupuhujia Lahteen

Ajankohta: perjantai 13.10.2017
Paikka: Lahden Messukeskus

Lahden Messukeskuksessa 13. lokakuuta järjestettävä BusinessDay 2017 tuo yleisön eteen vaikutusvaltaisia puhujia ajankohtaisilla aiheilla.

Yrityselämälle suunnatun kohtaamis- ja verkostoitumispäivän pääteemoja ovat
TALOUS & JOHTAJUUS. Tapahtuman sisällössä pureudutaan tänä vuonna vahvasti talouden ja johtajuuden muutoksiin nykypäivän vaativassa toimintaympäristössä.

Suomen Yrittäjien pääekonomisti Mika Kuismanen valottaa puheenvuorossaan Suomen talouden tulevaisuudennäkymiä. Kuismanen on toiminut ekonomistina muun muassa Suomen Pankissa sekä Euroopan Keskuspankissa Frankfurtissa.

Yrityselämässä vauhdilla paikkaansa ottavan z-sukupolven uusi toimintakulttuuri ja kilpailun kiihtyvä haaste ovat Petra Mengeltin puheenvuoron aiheita. Euroloanin asiakaskokemusjohtajana toimiva Melgelt perustaa viestinsä kattavaan kokemukseensa yrityselämän johtotehtävissä niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin.

BusinessDay 2017 -tapahtuman pääpuhujana kuullaan Ruotsin entistä pääministeriä Fredrik Reinfeldtiä. Bank of America Merrill Lynchin neuvonantajana nykyään toimiva Reinfeldt kertoo tapahtumassa ajatuksiaan maailman muuttumisesta ja jatkuvien muutosten vaikutuksista yrityselämässä toimimiseen ja johtajuuteen. Luennossaan hän käsittelee menestyvän ja muutoksia hallitsevan johtajan ominaisuuksia.

Paras tapa kapinoida on tehdä jotain. Tekemiseen ei tarvita pelkkiä karttoja vaan myös kompassi. Huomaat, että kaikki on mahdollista, myös asioiden tekeminen väärin päin. Tälle matkalle oppaaksi ja inspiraation ammentajaksi saamme suositun puhujan, koodausaktivisti Linda Liukkaan. Liukas kertoo BusinessDay-tapahtumassa oman tarinansa siitä, miten asiat voi tehdä toisin.

Tapahtuman juontaa Jussi Heikelä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja myös luennot ovat kävijöille maksuttomia.
Ennakkorekisteröinti osoitteessa www.businessday.fi