Vierailu uuteen kampukseen siirtyi parilla kuukaudella, johtuen tilojen rakennusaikataulusta

Koulutuskeskus Salpauksen Vipusenkadun Kampusalueelle rakentuu ensimmäisenä vaiheena uudentyyppinen kone-ja tuotantotekniikan oppimisympäristö. Oppimisympäristöön keskittyy mm. Katsastajankadulta siirtyvät koulutusalat. Tavoitteena on mahdollistaa reforminmukainen oppimismaisema, jossa mahdollistuu 24/7 opiskelu sekä muuntojoustavat rakenneratkaisut kiinteistöissä.

Ensimmäisessä vaiheessa valmistuu kolmeosainen kone-ja tuotantotekniikan rakennus, jossa voidaan kouluttaa levy-ja hitsaus alan, automaatio- ja asennusalan sekä koneistusalan osa-alueita. Erityisenä tilana on suunniteltu myös hitsauspätevyyksien suorittamiseen erillinen ympäristö. Lisäksi rakennukseen sijoittuu myös tulevaisuudessa osa prosessialan koulutuksesta.

Rakennukset on suunniteltu siten, että rinnakkaisten alojen hyödyntäminen helpottuu ja laaja-alaisten tutkintojen mahdollisuudet kasvavat.

Rakennusprojektin aikana osana kokonaisuutta valmistuu myös A1-rakennus, johon keskittyy ravintopalveluiden tilat, monitoimitiloja sekä muita yhteiskäyttöön soveltuvia tiloja. Rakennukset on suunniteltu ja toteutettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen mm. energiantuottamiseen käytetään maalämpöä sekä aurinkovoimaa. Opiskelijat ovat aloittaneet opinnot uusissa tiloissa. Rakennukset otetaan kokonaisuudessaan käyttöön huhti-toukokuun vaihteessa 2018.

Tilaisuudessa on tarjolla iltapala

Ilmoittaudu 15.5. mennessä agendiumin kautta (hyväksymällä kalenterikutsu) tai valtteri.simola@185.179.116.153 tai 050 5556827

Seuran jäsenille. Lisätiedot jäsenille lähetetystä jäsenkirjeestä