Aika: Perjantai 6.3.2020 klo 18.00 alkaen (kts. jäsenille lähetetty kutsu)

Paikka: Sibeliustalo

Teollisuusseura on järjestänyt tai osallistunut vuosittain yhteen ns. smokkijuhlaan. Kymmenet vuodet Teollisuusseuran Kevätjuhla pidettiin Seurahuoneella huhti- toukokuussa.

Vuosina 2013-2016 toteutimme Suomi100Gaalaa yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa ja 2017 olimme mukana Lahti2017 MM Juhlagaalassa.

Vuonna 2020 järjestämme LTS Gaalan. Toteutamme kevennetyn version 75- vuotisjuhlasta.

Illalliskortti sisältää alkumaljan, kolmen ruokalajin menun juomineen sekä laadukkaan ohjelman. Toteutamme myös 75 vuotisjuhlassa kiitosta keränneen Teollisuusseuran kerhohuoneen puusepänverstaalle.

Gaalan ohjelma toteutetaan Sibeliustalon Metsä-hallissa ja se rakentuu viihdyttävän musiikin, lyhyiden puheiden ja huomionosoitusten ympärille. Korkeatasoinen tarjoilu ja hyvä seura ovat keskeisessä roolissa.

Gaala on tarkoitettu myös sidosryhmille, joten sinne voi kutsua esimerkiksi jäsenyritysten asiakkaita ja sidosryhmiä.

Ilmoittaudu 5.12. mennessä https://www.lyyti.in/LTSGaala2020

ilmoittautumislinkistä voi tehdä pöytävarauksen ja täydentää osallistujien nimet myöhemmin.

Lisätiedot ilmoittautumisiin liittyen: myyntipalvelu@restel.fi puh. 020 762 4865 (ma–pe klo 8.30–16)

Kutsun ilmoittautumislinkistä voi tehdä pöytävarauksen ja täydentää osallistujien nimet myöhemmin

Illalliskortti 220€/ hlö sis. alv.

Toiminnanjohtajalta saa lisää kutsukortteja, myös sellaisia joista hinta ja ilmoittautumislinkki on poistettu.

Lisätietoja: valtteri.simola@lahdenteollisuusseura.fi, 050 5556 827