Aika: Keskiviikko 1.4.2020 klo 17.00-19.30

Paikka: Hennalankatu 270, Lahti

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja. Heidän tavoitteena on korvata uusiutumattomat materiaalit innovoimalla ja kehittämällä uusia puuhun ja muihin uusiutuviin materiaaleihin perustuvia tuotteita ja palveluja.

Packaging Solutions -divisioona kehittää kuitupohjaisia pakkauksia ja toimii arvoketjun kaikissa vaiheissa selluntuotannosta sekä materiaalien ja pakkausten valmistuksesta aina kierrätykseen. Ratkaisujen avulla jatkojalostajat, brändin omistajat ja jälleenmyyjät pystyvät optimoimaan suorituskykyä, alentamaan kokonaiskustannuksia ja kasvattamaan liikevaihtoa.

Stora Enso Packaging valmistaa kevyitä pakkauskartonkeja ensi- ja kierrätyskuidusta Suomessa ja Puolassa. Aaltopahvitehtaat sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Puolassa, Latviassa, Virossa, Liettuassa ja Kiinassa.

Vierailua isännöi Tom Lind.

Tom Lind, Operations Director, Nordics & Country Manager, Finland Stora Enso Packaging Solutions

Ilmoittaudu 24.3. mennessä hyväksymällä sähköinen kalenterikutsu tai valtteri.simola@lahdenteollisuusseura.fi tai 050 555 6827