23.9.2021 Vesi innovaatioiden lähteenä

Aika: Torstai 23.9.2021 klo 8.45-10.15
Paikka: Puusepän verstas, Sibeliustalo, Lahti

HY science and business in dialogue: Vesi innovaatioiden lähteenä 23.9.

Helsingin yliopiston Science and Business in Dialogue –tapahtumasarja saapuu syksyllä Lahteen! Järjestämme tilaisuuden pienelle joukolle isossa tilassa, joka mahdollistaa terveysturvallisuudesta huolehtimisen. Olet lämpimästi tervetullut kohtaamaan tutkijoitamme ja muita yrityksiä!

Haluamme tuoda esiin yliopiston huippututkimukseen pohjautuvia kestävyysinnovaatioita ja yritysyhteistyön esimerkkejä.

Tilaisuudessa kuulet esimerkiksi biopohjaisista veden ja maaperän puhdistuksen ratkaisuista, mikroleväpohjaisista sovelluksista sekä HELSUS Cocreation labista esimerkkinä yritysten ja opiskelijoiden välisestä yhteistyöstä. Lisäksi me haluamme kuulla sinun yrityksesi ajankohtaisista haasteista ja osaamistarpeista.

Lahden monimuotoinen vesiluonto, runsaat vesivarat ja korkean tason osaaminen luovat erinomaiset edellytykset kestävälle liiketoiminnalle. Lahtelaiset yritykset ovatkin jo pitkään edistäneet ympäristöystävällisiä ja vastuullisia ratkaisuja. Kumppanuuksien ja yliopistoyhteistyön avulla on mahdollista edelleen vauhdittaa uusien innovaatioiden ja toimintamallien sekä ympäristön kannalta kestävien ratkaisujen syntymistä.

Helsingin yliopisto järjestää tilaisuuden yhdessä Lahden Teollisuusseura ry:n ja Lahden Yliopistokampuksen kanssa.

Tarkempi ohjelma ja tilaisuuden puhujat jäsenille lähetetyssä jäsenkirjeessä.

Ilmoittaudu 16.9. mennessä:
https://www.lyyti.fi/reg/Science_and_Business_in_Dialogue_Vesi_innovaatioiden_lahteena_9281

TILAISUUDEN TERVEYSTURVALLISUUS

Järjestämme tilaisuuden noudattaen Helsingin yliopiston ja viranomaisten ajankohtaisia ohjeistuksia terveysturvallisuudesta. Helsingin yliopiston ohjeet tilaisuuksien järjestämisestä löydät verkkosivuiltamme.

  • Saavuthan tilaisuuteen vain terveenä.
  • Huolehdi käsihygieniasta ja käytä kasvomaskia. Kirurgisia suu-nenäsuojaimia ja käsidesiä on tarjolla sisääntullessa.
  • Kyseessä on kutsuvierastilaisuus ja osallistujamäärä on rajattu siten, että tilassa on läsnä maksimissaan 25 henkilöä.

Lisätietoja tilaisuudesta:
Yhteyspäällikkö Suvipäivikki Mikola
Viestintä ja yhteiskuntasuhteet, Helsingin yliopisto
puh. 050 3175022
suvipaivikki.mikola@helsinki.fi tai yhteiskuntasuhteet@helsinki.fi