Aika: Perjantai 3.12.2021 aamuseminaari klo 8.30, Gaala klo 18.00, ovet avautuvat 17.15
Paikka: Sibeliustalo, Lahti

Lahti Green Capital Gaala – yhteistyössä Lahden Teollisuusseura ja Kestävä Lahti Säätiö

Lahden Teollisuusseuran perinteisiin liittyy vahvasti iltapuku/ smokki juhlat. Edellinen gaala järjestettiin 6.3.2020. Tapahtuma sai erittäin hyvän palautteen. Tämän vuoden tapahtuma toteutetaan yhdessä Kestävä Lahti säätiön kanssa juhlistaen Euroopan ympäristöpääkaupunki vuotta. Alunperin tilaisuus oli tarkoitus toteuttaa talvella 2021, pandemian vuoksi sitä jouduttiin siirtämään kahteen otteeseen.

Päivän ohjelmaan on panostettu erityisesti Kestävä Lahti säätiön toimesta. Aamupäivän seminaarin ja gaalan ohjelma katsoo vahvasti tulevaisuuteen ja sellaisiin asioihin joita pystymme Lahden alueella tekemään yhdessä tai yritykset toisiltaan oppien, esimerkiksi vastuullisuutta tai kestävää kasvua ajatellen.

Aamupäivän seminaari on maksuton ja illalliskortti kattaa tilaisuuden järjestelyistä aiheutuvat kulut. Haastamme jokaisen A-jäsenyrityksen varaamaan seurueelleen 8-12 henkilön pöydän. Myös suurempi osallistujaryhmä on mahdollinen. Tilaisuuteen ovat tervetulleita yrityksen henkilökunta, johto, omistajat, sidosryhmät tai asiakkaat. Luonnollisesti myös Teollisuusseuran henkilöjäsenet ja Teollisuusseuran sidosryhmien, kuten kaupungin ja koulutuslaitosten edustajat.

Kaikille Teollisuusseuran jäsenille postitetaan painettu kutsu gaalaan. Painettuja kutsuja ilman hinta- ja ilmoittautumistietoja voi pyytää toiminnanjohtajalta (toimitettavaksi edelleen yrityksen kutsumille vieraille)

Gaalassa on plaseeratut pitkät pöydät. Niiden koko vaihtelee. Esimerkiksi yliopistojen ja kaupungin edustajia saatetaan sijoittaa yritysten pöytiin erikseen sovittaessa.

Kutsussa on kaksi ilmoittautumislinkkiä, aamiaisseminaariin sekä gaalaan. Huom! gaalaan voi nyt varata paikat ja täydentää osallistujien nimet varaukselle 19.11. mennessä.

Ilmoittaudu 5.11. mennessä

Lisätietoja: valtteri.simola@185.179.116.153 tai 050 5556827