Kerhoilta – Tekoälyn vaikutus liiketoimintaan: Uudet näkökulmat ja haasteet

Aika: Torstai 18.1.2024 klo 17.30 – 20.30

Paikka: Lahden Seurahuone

Vieraana: Tero Ojanperä, Silo AI Co-Founder & Chairman, Professor of Practice Aalto University

Esityksessään Tero Ojanperä valottaa miten tekoäly muuttaa ammatteja ja liiketoimintaympäristöä eri toimialoilla. Hän esittelee tapoja, joilla yritykset voivat hyödyntää tekoälyä tuottavuuden kasvattamiseksi ja kilpailuedun saavuttamiseksi. Esityksessä tarkastellaan myös tekoälyn tuomia haasteita, kuten suurten teknologiayritysten kasvavaa roolia ja tietotaidon keskittymistä, ja kuinka yritykset voivat soveltaa tekoälyä kestävästi ja eettisesti, säilyttäen samalla kilpailukykynsä ja uniikin identiteettinsä.

Ilmoittaudu 12.1.2024 mennessä Teollisuusseuran ilmoittautumissivujen kautta.

Linkki tulostettavaan kutsuun on lähetetty jäsenkirjeen mukana.